Succesvol adverteren voor je webshop op Facebook & Instagram

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Datum en tijd

Aanmelding bevestigen

Succesvol adverteren voor je webshop op Facebook & Instagram

In het verleden heb je al wel eens geprobeerd om te adverteren op Social media. Dat blauwe promotie knopje kijkt heel aanlokkelijk, dus wanneer je besloot om er dan maar een paar tientjes tegen aan te gooien was eigenlijk het resultaat altijd heel teleurstellend.

Misschien heb je het zelfs al eens een stap verder gebracht en heb je het advertentie account van Facebook geopend, waarna je naar alle opties, maar weer afgedropen bent.

Maar heel misschien heb je zelfs daar nog een poging gewaagd om een campagne op te zetten. Het heeft je waarschijnlijk veel tijd gekost en veel moed, maar toen de advertentie draaide leken de kosten wel alleen maar op te lopen en de bestellingen bleven uit.

Als het bovenstaande voor jou herkenbaar is, dan is deze masterclass wat voor jou! Tijdens deze masterclass vertel ik je de geheimen van het succesvol adverteren op Facebook en Instagram voor jouw webshop. Je spoelt daardoor nooit meer je geld door de wc, maar gaat advertenties draaien die ook daadwerkelijk orders opleveren.

Klikt dat als muziek in je oren? Meld je dan nu gratis aan voor deze gratis masterclass.

Voor wie is deze masterclass niet
Deze masterclass is speciaal voor webshop eigenaren, dus heb je geen webshop? Dan is de masterclass niet geschikt. Wil je geen geld investeren in advertentie kosten, ook dan is deze masterclass voor jou niet geschikt.

Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Stefanie van Pelt

Duur
90 minuten

Deel dit webinar