Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Maak van je webshop een geld machine

Herken jij dit?

Je bent vele uurtjes bezig geweest met het maken van je webshop en hebt met liefde je assortiment samengesteld. Wanneer je hem aan vriendinnen en familie laat zien wordt je overladen met complimentje, ‘Wat ben je goed bezig” en “Wat ziet het er goed uit”, alleen voor jezelf voelt dat niet zo. je werkt namelijk kei hard, maar de bestellingen blijven uit en je verdient nog lang niet genoeg om je jezelf een salaris uit te betalen. Alles wat je geleerd hebt pas je toe, maar ondanks alle uren die je in de webshop stopt levert de webshop niet genoeg op. Je denkt er steeds vaker aan of je niet beter kunt stoppen, maar je bent geen opgever en het is zonde van al het geld wat je er in gestopt hebt en de voorraad die je hebt liggen. Alleen weet je niet meer wat je wél moet doen om meer omzet te krijgen op jouw webshop.

Hoe zou het voor jou zijn wanneer jouw webshop wel geld gaat verdienen, jij jezelf eens een fijn salaris zou kunnen uitbetalen en je aan het eind van de maand niet hoeft te stressen hoe je nu weer de facturen gaat betalen?

In deze gratis masterclass deel ik jou mijn gouden tips en leermomenten die ik in de afgelopen 11 jaar heb opgedaan. Zodat jij niet dezelfde dure fouten hoeft te maken, die ik maakte toen ik in 2009 begon. Ik deel 5 bewezen successen die er voor gezorgd hebben dat ik een webshop van bijna 0 tot 2.5 miljoen omzet heb gekregen en nu tientallen webshops help.

Wil jij ook geld gaan verdienen met jouw webshop? Dan is deze masterclass wat voor jou!


Presentatie door
Stefanie van Pelt

Duur
90 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar